Categorii

miercuri, 23 ianuarie 2013

HUMUS

Astazi fiind miercuri am facut acest humus dar putin diferit de cel original adica,in loc de pasta de susan(tahini) am pus o lingura de mustar,si a fost nemaipomenit.
Ingrediente:
  • 1 cana de naut fiert,
  • 4catei de usturoi,
  • 1lg.mustar,
  • ulei de masline,
Nautul impreuna cu usturoiul l-am dat prin blender,apoi am adaugat mustarul si uleiul ca la maioneza,am potrivit de sare si am stors si o jumatate de lamaie.L-am servit cu gogosari umpluti cu struguri.


4 comentarii:

  1. N-am facut niciodata.. Tot tre` sa ma pun eu pe treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Naut mincam des, dar humus n-am facut niciodata... Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am facut niciodata dar este bun,stiu!:)

    RăspundețiȘtergere