luni, 7 ianuarie 2013
CIUPERCUTE
Ingrediente:
-5 oua,
-250 gr. zahar,
-200 ml. ulei,
-125 ml.lapte,
-1 esenta de vanilie,
-un praf de sare,
-1/2 lgt.amoniac,
-faina cat cuprinde sa fie un aluat ca de chec.
Toate aceste ingrediente se amesteca pana se obtine un aluat ca de chec,se pune intr-o punga,se sparge la un capat,si se umplu alveolele pe jumatate in forma infierbantata ,se acopera si se pune din nou pe aragaz,dupa cateva secunde( aprox.30)se intoarce pe partea cealalta si se mai lasa pana cand socotim ca sa copt(ridicam usor o parte si ne uitam sa vedem daca sunt rumene).Dupa ce le terminam le dam prin ciocolata topita si le presaram cu nuca de cocos.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ciupercutele acestea minunate imi aduc aminte de copilarie!!!tare bune mai sunt!! pacat ca nu am forma sa le fac si eu...
RăspundețiȘtergereCe forma extrordinara!;)
RăspundețiȘtergereSuper !
Un an nou fericit!
Ce faina este formaaa!! Super arata ciupercutele!!
RăspundețiȘtergereDa Stefy sunt foarte bune,forma am scos-o anul asta de la naftalina,noroc de fiica mea ca si-a adus aminte de ea.Forme din astea se faceau pe timpul raposatului la IMR(intreprinderea mecanica Roman)dar anul acesta am vazut in balci la cei cu tuciuri.Pup!
ȘtergereUn an nou cu bucurii si tie Adina!Pupici!
Multumesc Simona.Te pup!
cu drag, un premiu pt tine, te asteapta la mine pe blog!!
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea ca te-ai gandit la mine,am sa-l ridic un pic mai tarziu ,sper ca nu te superi.Te pup dulce!
Ștergere