Categorii

marți, 28 februarie 2012

GOGOSARI COPTI PRAJITI



 
                                                  
Acest fel de mancare este preferatul fiicei mele,asa ca toamna am grija ca un sertar de la congelator sa-l umplu cu gogosari copti.Acum in post scot cate o punga ii dezghet si apoi tai doua ,trei cepe si le calesc in putin ulei cu putina apa si un praf de sare si cand ceapa s-a inmuiat adaug gogosarii si ii mai las si pe ei sa se friga un pic atat cat sa-si ia gust de la ceapa calita,apoi ii dau deoparte si se poate adauga putin otet sau usturoi pisat.

2 comentarii:

  1. Stiu despre ce vorbesti tu aici.Oare este cineva care nu pape gogosari cu placere?Ce pofta mi-ai facut,ii fac si eu.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sotului meu nu-i plac,si daca tie asa de pofta pot sa te sarvesc cu un gogosar.Pup!

    RăspundețiȘtergere