Categorii

marți, 7 februarie 2012

CIORBA RADAUTEANA


Ingrediente Un pui,5 cepe,4 buc.de pastarnac,2 morcovi,1/2 telina,4oua,300gr. de smantana,1lg. delikat.                                                                        Se pune puiul la fiert,se spumeaza,apoi  se pun legumele. Cand a fiert puiul si legumele zeama se strecoara si se pune in alta oala. Dupa ce puiul s-a mai racorit se desface carnea de pe oase si se taie cubulete sau se rupe fisiute,apoi se adauga in oala cu zeama.Legumele se paseaza cu un blender si se pun si ele in supa,apoi se face un dresing din 4 galbenusuri cu smantana care se adauga peste zeama din oala,se acreste dupa gust cu cateva linguri de otet,se  da gust de sare si piper ,a! era sa uit cel mai important gust, sa punem 5 catei de usturoi pisati foarte bine.Si am sa va vand un pont, pentru o fata frumoasa a ciorbei se inmoaie un morcov dat pe razatoarea cu ochiuri mici in putin ulei si se toarna in oala.Se serveste cu ardei iute.POFTA BUNA!

3 comentarii:

  1. Preferata mea la fel ca ciorba de burta!!pup o seara frumoasa sa ai!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna ciorbita! Si noua ne place foarte tare! Pup

    RăspundețiȘtergere