Categorii

miercuri, 15 februarie 2012

PIEPT DE PUI CU BROCOLLI SI SOS DE SMANTANA


Ingrediente:1 piept de pui,1 brocolli,1 ardei gras rosu,5 buc. ciuperci,cateva buchetele de conopida,un dovlecel micut ,300 gr. smantana pt. gatit,un praf de sare,un praf de piper.Intr-o tigaie adanca se incing cateva linguri de ulei de masline,apoi se adauga pieptul taiat fasiute,se lasa la prajit pana se albeste carnea.Legumele se spala,ardeiul se taie Julien,dovlecelul cubulete,conopida se rupe buchetele micute,la fel si brocolli,ciupercile se taie si ele feliute apoi se adauga peste piept si se lasa cateva minute ,nu mult ca se inmoaie prea tare legumele,se adauga smantana,se mai lasa cateva minute pana incepe sa clocoteasca.Se sareaza si se da piper dupa gust.Se serveste cu orez si cu un pahar de vin alaturi.

2 comentarii: