joi, 2 februarie 2012
SARAMURA DE PESTE LA GRATAR
Una bucata de crap sau altfel de peste,eu am avut novac se curata, se spala,se sareaza,apoi se unge cu un pic de ulei ,dupa care se aseaza pe gratarul incins.Cat pestele se frige se face saramura astfel: intr-un ibric se pune la fiert 200 ml. apa,un ardei iute se toaca marunt impreuna cu 4 catei de usturoi.Cand apa fierbe se adauga 1lgt.de concentrat de legume,apoi ardeiul si usturoiul.Se lasa sa dea un clocot.Pestele prajit se aseaza intr-un vas care are capac apoi se toarna saramura peste el si se acopera cu capacul,se lasa asa pana se face garnitura.Eu l-am papat cu orez cu curry si multa lamaie.Este delicios.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place mult pestele,asa ca servesc.
RăspundețiȘtergereCu cea mai mare placere.
RăspundețiȘtergereImi este dor de o saramura.
RăspundețiȘtergereZi frumoasa de duminica!
Cand mai fac te astept la o portie cu cea mai mare placere.Duminica placuta si tie!
RăspundețiȘtergere