Categorii

joi, 28 martie 2013

PRAJITURA DE POST CU COCOS



Ingrediente:

  • 1 cana zahar,
  • 1 cana de faina,
  • 1 cana nuca de cocos,
  • 1 cana lapte de soia,
  • 1 lg.cacao,
  • 1 praf de copt,
  • 1 esesnta de vanilie.,
  •  un praf de sare.
Cana sa fie de 250 ml. si cu ea masuram toate ingredientele.
Toate ingredientele solide ,(faina,zaharul,nuca de cocos si praful de copt)se amesteca intr-un vas,apoi se adauga laptele de soia si se amesteca bine sa se omogenizeze compozitia.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune trei sferturi din compozitie,iar in restul de aluat se pune o lg. de cacao,dupa care se pune deasupra aluatului din tava.Tava se da in cuptorul incins la 180 grade si se coace aptoximativ 30 min.Se face testul cu scobitoarea.Se lasa sa se raceasca in tava,pentru ca avand consistenta umeda are tendinta sa se sfarame.Dupa ce sa racit se taie dupa preferinta.Este o prajitura grozava nici nu-ti dai seama ca e de post.

3 comentarii:

  1. Frumos aranjament al prajiturii cu floricica... O feliuta si pentru mine, se poate ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Daniela,te astept cu mare drag la o prajitura.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Merge de minune acum in post ! Un dulce tareeee bun :)

    RăspundețiȘtergere