Categorii

vineri, 18 februarie 2011

CHEC TIGRAT :-)

                                                                         Tigrisorul delicios
Ingrediente:10 oua
                  24 linguri de zahar
                  2 plicuri praf de copt
                  20 linguri cu varf de faina
                  15 linguri ulei
                  400 ml apa
Mod de preparare:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul si se bate pana acesta se dizolva.Apa si galbenusurile se amesteca si se adauga peste albusuri amestecandu-se cu o lingura de jos in sus.Se adauga peste compozitie praful de copt,cele 15 linguri de ulei si 20 linguri cu varf de faina si se amesteca pana la omogenizare.

Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se adauga 1-2 linguri de cacao si se amesteca.Tavile se tapeteaza cu hartie de copt si apoi se ia cu cate o lingura din fiecare compozitie si se pune alternativ,incepand din mijloc,o lingura compozitie alba,o lingura compozitie cu cacao peste.

4 comentarii:

  1. Mai ai ceva din tigrisorul delicios? As servi doua picioare, va rog! :D Arata foarte bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai e ceva din el..Asa se intampla cand il faci...Mananca altii:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, am vazut acum, ma gindeam ca era mai lung procesul, ca faceam cerculete in vreo trei locuri si apoi tot asezai cite un pic deasupra din cealalta culoare (sper ca ai inteles ce-am vrut sa spun=... Acum mi-ai facut pofta, ca am vazut ca ai pus si nuca... Hmmm, bun, bun, mai ales cu nuca aia prajita... Pupici si multumesc de vizita !
    PS: Te-am trecut in listuta mea la "urmariti", sper ca nu te superi... Pupici si o seara placuta !

    RăspundețiȘtergere