Tigrisorul delicios
Ingrediente:10 oua
24 linguri de zahar
2 plicuri praf de copt
20 linguri cu varf de faina
15 linguri ulei
400 ml apa
Mod de preparare:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul si se bate pana acesta se dizolva.Apa si galbenusurile se amesteca si se adauga peste albusuri amestecandu-se cu o lingura de jos in sus.Se adauga peste compozitie praful de copt,cele 15 linguri de ulei si 20 linguri cu varf de faina si se amesteca pana la omogenizare.
Mai ai ceva din tigrisorul delicios? As servi doua picioare, va rog! :D Arata foarte bine! ;)
RăspundețiȘtergereMai e ceva din el..Asa se intampla cand il faci...Mananca altii:-)
RăspundețiȘtergereFFFFFF bun checul.......felicitari!
RăspundețiȘtergereAha, am vazut acum, ma gindeam ca era mai lung procesul, ca faceam cerculete in vreo trei locuri si apoi tot asezai cite un pic deasupra din cealalta culoare (sper ca ai inteles ce-am vrut sa spun=... Acum mi-ai facut pofta, ca am vazut ca ai pus si nuca... Hmmm, bun, bun, mai ales cu nuca aia prajita... Pupici si multumesc de vizita !
RăspundețiȘtergerePS: Te-am trecut in listuta mea la "urmariti", sper ca nu te superi... Pupici si o seara placuta !