duminică, 11 noiembrie 2012
CONOPIDA GRATINATA
Ingrediente:1kg.conopida
-300gr cas proaspat sau cascaval
-50gr unt
-3lg pesmet
-4 oua
-400gr smantana
-sare,piper.
Conopida se desface in buchete,se spala,apoi se opareste usor in apa sarata dar foarte putin ca ea se coace si in cuptor,se scoate se pune sub jet de apa rece si se lasa pana pregatim tava.
Tapetam o tava cu unt si presaram pesmet,asezam conopida,apoi presaram casul ras,iar deasupra turnam smantana batuta cu ouale ,cu un pic de sare si piper.
Dam tava la cuptor pt.45 min.la foc moderat pana se rumeneste frumos deasupra.Va asigur ca este un deliciu.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Tare buna este...
RăspundețiȘtergereDa, chiar este buna.Pup!
ȘtergerePapa buna !!!
RăspundețiȘtergerePupici !
Multumesc de vizita.Pup!
Ștergere