INGREDIENTE:
BLAT: 5 oua
5 linguri de zahar
7 linguri de faina
2 linguri de cacao
1 lingurita praf de copt
sare,esenta de vanilie
CREMA:1 cutie lapte condensat 200 ml
1 cutie frisca lichida 250 ml
6 linguri de miere
3 plicuri gelatina
esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:se separa albusurile de galbenusuri,galbenusurile se amesteca cu apa,albusurile se bat spuma,apoi se adauga zaharul cate putin si se bate in continuare pana se topeste.Peste,se aduaga galbenusurile amestecate cu apa si se bate in continuare.Faina amestecata cu cacaoa si praful de copt se pune peste albusuri usor,amestecandu-se de sus in jos.Se pune aluatul intr-o tava de 25/30 cm,tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 20 min.
CREMA:se bate frisca,se adauga laptele condensat,mierea si gelatina topita la bain marie.Se taie blatul in doua,se pune crema si se da la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu