- Ingrediente pentru cornulete:
- 1 cana de bors cat mai acru,
- 1 cana ulei,
- 1/2 pachet de margarina,
- 1 praf de sare,
- 1 esenta de vanilie,
- faina cat cuprinde sa iasa un aluat elastic dar nu prea vartos,
- drojdie cat o nuca,
- 1/2 kg. rahat
- zahar pudra cu aroma de vanilie(eu am dat zaharul prin masina de cafea,impreuna cu un plic de zahar vanilat).
Igrediente tavalita:
- 125 ml. apa sau lapte de soia(am pus eu),
- 1/2 pachet margarina,
- 100 gr. zahar,
- 1 lg. miere de albine,
- 1 lgt, amoniac nestins,
- 400 gr. faina.
Dupa ce sa copt se lasa un pic sa se raceasca pana facem glazura,apoi se taie patratele,care se inmoaie in glazura si se tavalesc prin nuca de cocos,sau nuca prajita si sfaramata.
GLAZURA:
- 200 ml. apa sau lapte de soia,
- 200 gr. zahar,
- 4 lg. cacao,
- 1/2 pachet de margarina,
- 1 esenta de vanilie si una de rom,
- un pic de sare.
Mmmm.. ce bunatati!
RăspundețiȘtergere