joi, 5 iulie 2012
MANCARE DE VARA CU PIEPT DE PUI
Ingrediente:un piept de pui,o ceapa,un ardei gras,un dovlecel,un morcov,patru rosii,o lg.ulei de masline..,o legatura de patrunjel.Legumele se spala, se curata,apoi ceapa se taie marunt,ardeiul cubulete,dovlecelul si morcovul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari ,iar rosiile se taie si ele cubulete.Intr-o craticioara se pune uleiul,se adauga ceapa si o cescuta de apa ,se acopera cu un capac,se lasa pana se in moaie ceapa apoi se pune dovlecelul si morcovul si un praf de sare,se acopera din nou si se lasa sa se inmoaie bine dar sa avem grija sa nu scada apa din ele si sa se prajeasca,se mai amesteca, apoi se pune si ardeiul si iar se lasa pana se inmoaie si el .Dupa ce legumele sunt moi se adauga pieptul de pui taiat cuburi si rosiile,se lasa pana ce pieptul s-a shimbat la culoare,(adica are o culoare alba)si rosiile au fiert bine.Se da deoparte si se presara patrunjelul tocat.Este o mancare usoara de vara si dietetica pe deasupra.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte buna mancarica!!
RăspundețiȘtergereRapida si usoara.Numai buna pe asa vreme.Pup!
RăspundețiȘtergere