Categorii

duminică, 6 martie 2011

MERLUCIU IN SARAMURĂ PICANTĂ

Ingrediente:  4 pesti
                     200 ml apa
                     2-3 catei de usturoi
                     1 ardei iute rosu
                     condimente dupa gust:sare,piper
Mod de preparare:Se sareaza putin pestele,apoi se da prin faina de grau si se prajeste in ulei incins.Intre timp,se pune apa pe foc,se adauga o lingurita de delikat,2 catei de usturoi si  ardeiul iute.Dupa ce se fierb ingredientele si pestele s-a prajit,se toarna peste el si se acopera pentru cateva minute.Se serveste in final cu lamaie.Pofta buna!

2 comentarii:

  1. interesanta combinatie. o sa ii pregatesc si eu asa ceva sotului meu. te-am trecut la mine in blogroll, poti face acelasi lucru, daca vrei.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://alice-albinutza.blogspot.com/
    viziteaza-ma

    RăspundețiȘtergere